Cengiz Topel İlkokulu

Vizyon: Cengiz Topel İlkokulu olarak; düşünen, okuyan, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, değişen şartlara ve koşullara karşı kendisini yenileyebilen; sevgi, saygı ve hoşgörü duygularına sahip öğrencilerin yetiştiği; bilimsel ve çağdaş standartlara sahip eğitim-öğretim ortamında, öğrencilerin hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı ve bunun da gerçekleşmesi için yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle örnek bir okul olmak.

Misyon: Personelin, öğrencilerin, velilerin parçası olmaktan gurur ve mutluluk duyduğu bir okul olmak ve yaratıcı kimliğini yeni projelerle destekleyen, çevreye karşı duyarlı ve sürekli gelişim gösteren " Dünya insanı " yetiştirmektir.

Başarılar: 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTİKLÂL MARŞIMIZI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İLÇE BİRİNCİMİZ ve İL İKİNCİMİZ NEHİR ENGİN 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN KOŞU YARIŞMASI ÜÇÜNCÜMÜZ RİBER EGİT ACER 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA GÜNÜ KONULU RESİM YARIŞMASINDA BİRİNCİMİZ ÇINAR BERK DENİZ

Saatler: 08:00-12:50 13:10-18.00
Servis Bilgisi: Servis hizmetimiz bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: